Äänestä Tuulos.fi uusi logo !

Europarlamenttivaalit

Ennakoäänestys

Hauho-Tuulos-Lammi

 

Lammin kirjasto-palvelupiste, Linjatie 12, 16900 LAMMI

 

29.05. - 01.06.202410:00 - 16:00

02.06. - 02.06.202412:00 - 16:00

03.06. - 04.06.202410:00 - 18:00

 

Kauppakeskus Tuulonen, yhdyskäytävä Tuulosentie 1, 14810 TUULOS

 

29.05. - 30.05.202410:00 - 16:00

31.05. - 31.05.202410:00 - 18:00

01.06. - 01.06.202410:00 - 16:00

02.06. - 02.06.202412:00 - 16:00

03.06. - 04.06.202410:00 - 18:00

 

Hauhon yhtenäiskoulu, liikuntasalin aula, Tanhuantie 2, 14700 HAUHO

 

29.05. - 31.05.202416:00 - 19:00

01.06. - 02.06.202412:00 - 16:00

03.06. - 04.06.202416:00 - 19:00

 

Varsinaiset äänestyspäivät 6. - 9.6.2024

  

Tuuloksen Uutiset

  

Kauppakeskus

Tuulonen 20v

 

Tuuloksen ehdoton timantti on kauppakeskus Tuulonen! Kävin juttelemassa menneestä ja tulevasta Koy Tuulosen kauppakeskuksen hallituksen puheenjohtajan Jari Päivärinnan kanssa.
 

Yksi syy muuttaa Tuulokseen, oli se, että vaikka Hämeenlinnaan on 20 km, silti vaikka maitokauppaan, kahville, pizzalle, Tokmannille tai kukkakauppaan hurauttaa muutamassa minuutissa. Tästä on kiittäminen Kauppakeskus Tuulosta kaikkine palveluineen.

 

Maaliskuussa kauppakeskus täyttää jo kunnioitettavat 20-vuotta!

 

Erinomaista sijaintia vilkkaiden valtateiden 10 ja 12 risteyksessä ei oltu osattu aiemmin hyödyntää, mutta 1990-luvulla Tuuloksen kunta ja yrittäjät keksivät keinon, nimittäin rakentamalla kauppakeskuksen!

 

Tuuloslaiseen tapaan rohkeasti ja yhteen hiileen puhaltaen. Asiat lähtivät rullaamaan, kun vuonna 2002 alueelle hyväksyttiin kaava kauppakeskusta varten. Perustajaryhmässä olivat Tarjoustalo, Voglia, Lammin osuuskauppa, Neste ja Tuuloksen kunta. Hankkeen mahdollisti myös maanomistajat, jotka lähtivät mukaan maakauppoihin. Mukana olivat myös tiehallinto liikennejärjestelyissä ja itse rakentamisesta vastasi Rakennusliike Oka Oy.  Hanketta viemässä ansiokkaasti eteenpäin oli edesmennyt elinkeinoasiamies Markku Mäkeläinen.

 

Maaliskuussa 2004 vietettiin kauppakeskuksen avajaisia. Silloin avatun Tuulosen pinta-ala oli reilut 6000 m², eli niin sanotusti ”vanha puoli”.

 

Tuulonen kasvoi huomattavasti vuonna 2008, kun kauppaneuvos Kari Hautasen omistama yhtiö toteutti laajennusosan rakentamisen. Laajennusosan pinta-ala on hulppeat yli 15 000 m². Yritysten määrä nousi yli kolmeenkymmeneen ja iso muutos oli 300 autopaikan lämpimän pysäköintihallin rakentaminen kauppakeskuksen alakertaan. Hallissa on suojaisat tilat järjestää erilaisia tapahtumia ja siellä onkin kirpputoreja perinteisesti kuudesti vuodessa ja karvakavereiden ystäville koiranäyttelyitä ym. monipuolista tapahtumaa. Parkkihallissa toimii myös autopesula sekä sähköautojen latauspisteet. Samalla saatiin myös oma hotelli ja koko Tuuloksen ainoa hissi! 

 

Vuonna 2016 Kari Hautasen yhtiön omistamat osakkeet myyntiin kiinteistösijoitusyhtiölle eli ns. uusi puoli (Lahden puoleinen pääty) kokonaan ja vanhasta puolesta noin 65 %. Tuulosen nykyinen pääomistaja Cibus Nordic Real Estate AB (publ) on listautuneena Tukholman pörssiin. Muina omistajina toimii edellä mainittujen lisäksi Hämeenmaa, J. Taavitsainen Oy sekä Kiinteistöyhtiö Tuuloksen kauppakeskus.

 

Hanssin-Jukan Hangaari ja muuta nähtävää

 

Tunnetuksi kauppakeskus on myös tullut lentokoneistaan, sillä legendaarinen lentokone Hanssin-Jukka saapui Tuuloseen kesäkuussa 2015 suuren julkisuuden saattelemana. Hanssin-Jukan perinneyhdistys on hankkinut myös muita historiallisia lentokoneita nähtäville Tuuloseen, bongaatkos Focke-Wulf Stieglitz-lentokoneen, MiG-21, Draken ja Hawk-hävittäjän sekä Mil Mi-8P HS-6 -kuljetushelikopterin? Uusin tulokkaamme ilmailusaralla on Suomen ensimmäinen moottorikäyttöisen lentokoneen Demoiselle replica.

 

Tuulosen piha-alueella sijaitsee myös Vapautemme hinta- muistomerkki, joka on kunnianosoitus itsenäisen Suomen sodissa kaatuneille. Informatiivinen osa muistomerkistä löytyy kauppakeskuksen sisätiloista.

 

Tuulosen lähettyvillä on myös muutama geökätkö, jokos olet löytänyt ne?

 

Kauppakeskuksessa riittää kävijöitä, olehan sinäkin yksi heistä

 

Kauppakeskuksen suosio oli alusta asti hyvä, vaikka epäilijöitä riittikin. Kävijöitä on noin 1,5 miljoonaa vuodessa, mikä on hyvin kauppakeskukselle, joka monen silmiin sijaitsee keskellä ”ei mitään”, toisaalta, juurikin keskellä kaikkia. Luku on valtakunnallisestikin hyvä suoritus, kun koko kaupungin asukasluku on n. 68 000.  Erityisesti mökkiläiset ovat kauppakeskus Tuulosen elinvoiman taustalla ja heitä onkin huomioitu palveluissa paikallisia unohtamatta. Esimerkki tästä on ennakkoäänestys, jonka keskiarvo oli noin 300 äänestäjää päivässä. Aika paljon enemmän kuin pitäjässämme on asukkaita. Talvikuukausina suosittelen paikallisia tukemaan yrittäjiämme ja suosimaan paikallista. Tuulonen onkin maaseudun palveleva monipuolinen kauppakeskus ja myös matkailukohde.

 

Kauppiasyhdistys järjestää vielä lisää koettavaa

 

Tuuloseen perustettiin vuonna 2007 kauppiasyhdistys, joka on järjestänyt vuosien varrella monenlaisia tapahtumia asiakkaiden iloksi. Näitä tapahtumia onkin isosti tänä vuonna, kun vietetään 20-vuotis juhlia! Yhdistyksessä on 29 jäsenyritystä ja liikkeitä sekä palveluja hieman yli kolmekymmentä. Tuuloslaiseen tapaan yhteistyö on tiivistä ja toinen toistaan tukien ja kannustaen. Kauppiasyhdistys on saanut tänä vuonna hieman lisärahoitusta kiinteistöyhtiöiltä, joten juhlavuoteen panostetaan varmasti myös yrittäjien toimesta. Tapahtumia on neljän päätapahtuman lisäksi noin 20 pienempää, kuten mainittuja kirpputoreja ja koiranäyttelyitä, kesätoreja jne. Kauppakeskus Tuulonen on siten merkittävä tapahtumapaikka alueen asukkaille.

 

Eläköitynyt kauppakeskusisäntä Vesa Kaloinen kertoi myös menneisyydestä lisää hauskoja tapahtumia, esimerkiksi kun huutokaupasta tuli niin suosittu, että poliisia tarvittiin liikennettä ohjaamaan, kun tiet menivät tukkoon! Leipomiskilpailu sai myös suuren suosion kun ”arvovaltainen raati” valitsi karjalanpiirakoista, pullista ja muista leipomuksista voittajat. Ehkä hauskin kaikista kuitenkin oli, kun 50m³ lunta varastoitiin talvella ja juhannuksena siinä laskettiin mäkeä kauppakeskuksen pihalla!

 

20-vuotisen Tuulosen juhlavuosi

 

Tänä vuonna saammekin nauttia juhlista isosti, kun vietetään kauppakeskuksen 20-vuotisjuhlia. Juhlakausi alkaa 2.3.24 järjestettävällä synttärijuhlilla, joissa on lapsiperheille ohjelmaa, ilmaiset kakkukahvit 800:lle ensimmäiselle kävijälle, kasvomaalausta, poniratsastusta ja pääesiintyjänä Janne Tulkki klo 13! Hanssin-Jukan hangaari on myös avoinna, käyhän kurkistamassa millaisella kalustolla ennen lennettiin.

 

Toukokuussa la 11.5. Kesän avajaisissa lapsia viihdyttämässä on mm.  muumihahmoja ja jouluna pitäjässämme jo ilahduttanut iki-ihana Heidi Kyrö!

 

Syksyllä vietetään elonkorjuujuhlia yhteistyössä Hämeen Sanomien kanssa ja joulukuussa marraskuun lopussa vietämme perinteistä joulun avaus tapahtumaa. Jännityksellä jäämme odottelemaan, mitä hauskaa tuolloin on luvassa, sillä kokemuksesta voin noita molempia suositella! Kannattaa muistaa ottaa somekanavat seurantaan, ettei hauskanpito mene vahingossa ohi.

 

https://www.tuulonen.fi/etusivu

 

https://www.facebook.com/kauppakeskustuulonen

 

https://www.facebook.com/Tuulos.Fi

 

Mitähän vielä kauppakeskuksessamme tulevaisuudessa sijaitseekaan? Olisikos sinulla liikeidea vailla tiloja? Kauppakeskus Tuulosessa niitä löytyy moneen lähtöön!

 

 

 

 

Tuulosterveisin, Maria

 

LUE LISÄÄ

 

Suomentiilaakso.fi - Tuulos.fi - Busdigi.fi Webart.fi

 

PALVELUN TUOTTAA WEBART.FI

 

 

        

Leander

neuvoo

Vesa Kaloinen

Vaikuta

Voittaja
Heta Vaappu

Vahingossa matkailuyrittäjäksi

TuulosRievän tulen hehku ja lämpö

Legendaarinen Kapakanmäki

Tuulos.Fi uutiskirje lähetetään 2-3 kertaa kuukaudessa kaikkiaan noin 40K:n

Helsinki-Hämeenlinna-Tampere yritysrekisteriin 5.000 osoitteen erissä.

Shoppaile

PÄIVITTÄISTAVARAT

 

Herkkumaa Oy
Lammin Sahti
S-market Tuulos
Tokmanni
Tuulosrievä Oy

 

HUOLTAMOT

 

ABC-tankkauspiste
JK-Automotor
Kaarapesulle autopesula 
Neste Tuulos
Sähköautojen latauspiste Helen
Sähköautojen latauspiste Recharge
Ässä Rengas

 

KOTIIN

 

Ateljee Antti Into Virtanen
Finlayson PopUp
Kukkakimara
Koskisen
Paloniitty Oy
Pollarin Paja
Pop Up Tuulonen
Putkimaja Oy
Puusepänliike Hannes
Radio-TV Westerlund
Tuuloksen Rakentajat Oy
Tuulosen kirppis ja löytö
Kirpputori Tuulos

 

KAUNEUS JA TERVEYS

 

Apteekki
Hiushuone Freesia
Kauneushoitola Hyvinvointikeskus
Kauneushuone Franttilani
MeriL Kauneushoitola
Lammin Apteekki
Parturi-Kampaamo Hiusstudio
Urheiluhieronta PerusPertsa

 

PALVELUT

 

Alvon Valo- ja sähköasennus
Hakio Service 
Hautauspalvelu Calla
Hämeen Nuohouspalvelu
Kanta-Hämeen Rakennus ja LVI Palvelu
Kolarikorjaamo L. Simola
LähiTapiola Loimi-Häme, Tuulonen
Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme ry
Pankkiautomaatti OttoPlus
Paperikonservointi
Puutarhapalvelu Leena Veikkola
Sideway Studio 
Smartpost
Sähkötyö Hanhimäki
Taksi Mutta
Tilituulos
Tuuloksen Kauppahuone Oy
Valokuvaaja Timo Ahola

 

PUKEUTUMINEN

 

Butik P
Eräkolmio
Finlayson PopUp
Pollarin Paja
Pop Up Tuulonen
SE Nahkapuoti
Voglia & Nosh Pop up

 

RAVINTOLAT

 

Baari LaidunBää-ää-ri
Hesburger Tuulos
Kotipizza
Lammin Sahti
Laurell Tuulonen
Neste Tuulos
Ravintola Onur
Sirin Lounasravintola

 

VAPAA-AIKA

 

Audiokirppis
Frisbeegolf Tuulosen puistofrisbeegolf
Hetan vaappu
Kokous ja Sauna
Lasten leikkipaikka
Pop Up Tuulonen
Puutarhamyymälä Kukkien Kutsu
Vapaa-ajan Tuulonen

 

JA VIELÄ JOTAIN MUUTA

 

Kapakanmäki
Metsälän tila
      
Tuuloksen yrittäjät saavat pysyväisetuna -50% alennuksen kaikista Mainostoimisto WebArt.Fi palveluista.
 
Tuuloksen yritys, yhteisö ja yhdistys saa oman nimen & linkin yrityslistaukseen ilmaiseksi.
 

SOMENOSTOT

 

Nostamme etusivulle yritysbannereita ja ostamme niille Somemarkkinointia 4. - 5.000 näytön verran.

Tuuloksen Tarinat

  

Kauppakeskus

Tuulonen 20v

 

Tuuloksen ehdoton timantti on kauppakeskus Tuulonen! Kävin juttelemassa menneestä ja tulevasta Koy Tuulosen kauppakeskuksen hallituksen puheenjohtajan Jari Päivärinnan kanssa.
 

Yksi syy muuttaa Tuulokseen, oli se, että vaikka Hämeenlinnaan on 20 km, silti vaikka maitokauppaan, kahville, pizzalle, Tokmannille tai kukkakauppaan hurauttaa muutamassa minuutissa. Tästä on kiittäminen Kauppakeskus Tuulosta kaikkine palveluineen.

 

Maaliskuussa kauppakeskus täyttää jo kunnioitettavat 20-vuotta!

 

Erinomaista sijaintia vilkkaiden valtateiden 10 ja 12 risteyksessä ei oltu osattu aiemmin hyödyntää, mutta 1990-luvulla Tuuloksen kunta ja yrittäjät keksivät keinon, nimittäin rakentamalla kauppakeskuksen!

 

Tuuloslaiseen tapaan rohkeasti ja yhteen hiileen puhaltaen. Asiat lähtivät rullaamaan, kun vuonna 2002 alueelle hyväksyttiin kaava kauppakeskusta varten. Perustajaryhmässä olivat Tarjoustalo, Voglia, Lammin osuuskauppa, Neste ja Tuuloksen kunta. Hankkeen mahdollisti myös maanomistajat, jotka lähtivät mukaan maakauppoihin. Mukana olivat myös tiehallinto liikennejärjestelyissä ja itse rakentamisesta vastasi Rakennusliike Oka Oy.  Hanketta viemässä ansiokkaasti eteenpäin oli edesmennyt elinkeinoasiamies Markku Mäkeläinen.

 

Maaliskuussa 2004 vietettiin kauppakeskuksen avajaisia. Silloin avatun Tuulosen pinta-ala oli reilut 6000 m², eli niin sanotusti ”vanha puoli”.

 

Tuulonen kasvoi huomattavasti vuonna 2008, kun kauppaneuvos Kari Hautasen omistama yhtiö toteutti laajennusosan rakentamisen. Laajennusosan pinta-ala on hulppeat yli 15 000 m². Yritysten määrä nousi yli kolmeenkymmeneen ja iso muutos oli 300 autopaikan lämpimän pysäköintihallin rakentaminen kauppakeskuksen alakertaan. Hallissa on suojaisat tilat järjestää erilaisia tapahtumia ja siellä onkin kirpputoreja perinteisesti kuudesti vuodessa ja karvakavereiden ystäville koiranäyttelyitä ym. monipuolista tapahtumaa. Parkkihallissa toimii myös autopesula sekä sähköautojen latauspisteet. Samalla saatiin myös oma hotelli ja koko Tuuloksen ainoa hissi! 

 

Vuonna 2016 Kari Hautasen yhtiön omistamat osakkeet myyntiin kiinteistösijoitusyhtiölle eli ns. uusi puoli (Lahden puoleinen pääty) kokonaan ja vanhasta puolesta noin 65 %. Tuulosen nykyinen pääomistaja Cibus Nordic Real Estate AB (publ) on listautuneena Tukholman pörssiin. Muina omistajina toimii edellä mainittujen lisäksi Hämeenmaa, J. Taavitsainen Oy sekä Kiinteistöyhtiö Tuuloksen kauppakeskus.

 

Hanssin-Jukan Hangaari ja muuta nähtävää

 

Tunnetuksi kauppakeskus on myös tullut lentokoneistaan, sillä legendaarinen lentokone Hanssin-Jukka saapui Tuuloseen kesäkuussa 2015 suuren julkisuuden saattelemana. Hanssin-Jukan perinneyhdistys on hankkinut myös muita historiallisia lentokoneita nähtäville Tuuloseen, bongaatkos Focke-Wulf Stieglitz-lentokoneen, MiG-21, Draken ja Hawk-hävittäjän sekä Mil Mi-8P HS-6 -kuljetushelikopterin? Uusin tulokkaamme ilmailusaralla on Suomen ensimmäinen moottorikäyttöisen lentokoneen Demoiselle replica.

 

Tuulosen piha-alueella sijaitsee myös Vapautemme hinta- muistomerkki, joka on kunnianosoitus itsenäisen Suomen sodissa kaatuneille. Informatiivinen osa muistomerkistä löytyy kauppakeskuksen sisätiloista.

 

Tuulosen lähettyvillä on myös muutama geökätkö, jokos olet löytänyt ne?

 

Kauppakeskuksessa riittää kävijöitä, olehan sinäkin yksi heistä

 

Kauppakeskuksen suosio oli alusta asti hyvä, vaikka epäilijöitä riittikin. Kävijöitä on noin 1,5 miljoonaa vuodessa, mikä on hyvin kauppakeskukselle, joka monen silmiin sijaitsee keskellä ”ei mitään”, toisaalta, juurikin keskellä kaikkia. Luku on valtakunnallisestikin hyvä suoritus, kun koko kaupungin asukasluku on n. 68 000.  Erityisesti mökkiläiset ovat kauppakeskus Tuulosen elinvoiman taustalla ja heitä onkin huomioitu palveluissa paikallisia unohtamatta. Esimerkki tästä on ennakkoäänestys, jonka keskiarvo oli noin 300 äänestäjää päivässä. Aika paljon enemmän kuin pitäjässämme on asukkaita. Talvikuukausina suosittelen paikallisia tukemaan yrittäjiämme ja suosimaan paikallista. Tuulonen onkin maaseudun palveleva monipuolinen kauppakeskus ja myös matkailukohde.

 

Kauppiasyhdistys järjestää vielä lisää koettavaa

 

Tuuloseen perustettiin vuonna 2007 kauppiasyhdistys, joka on järjestänyt vuosien varrella monenlaisia tapahtumia asiakkaiden iloksi. Näitä tapahtumia onkin isosti tänä vuonna, kun vietetään 20-vuotis juhlia! Yhdistyksessä on 29 jäsenyritystä ja liikkeitä sekä palveluja hieman yli kolmekymmentä. Tuuloslaiseen tapaan yhteistyö on tiivistä ja toinen toistaan tukien ja kannustaen. Kauppiasyhdistys on saanut tänä vuonna hieman lisärahoitusta kiinteistöyhtiöiltä, joten juhlavuoteen panostetaan varmasti myös yrittäjien toimesta. Tapahtumia on neljän päätapahtuman lisäksi noin 20 pienempää, kuten mainittuja kirpputoreja ja koiranäyttelyitä, kesätoreja jne. Kauppakeskus Tuulonen on siten merkittävä tapahtumapaikka alueen asukkaille.

 

Eläköitynyt kauppakeskusisäntä Vesa Kaloinen kertoi myös menneisyydestä lisää hauskoja tapahtumia, esimerkiksi kun huutokaupasta tuli niin suosittu, että poliisia tarvittiin liikennettä ohjaamaan, kun tiet menivät tukkoon! Leipomiskilpailu sai myös suuren suosion kun ”arvovaltainen raati” valitsi karjalanpiirakoista, pullista ja muista leipomuksista voittajat. Ehkä hauskin kaikista kuitenkin oli, kun 50m³ lunta varastoitiin talvella ja juhannuksena siinä laskettiin mäkeä kauppakeskuksen pihalla!

 

20-vuotisen Tuulosen juhlavuosi

 

Tänä vuonna saammekin nauttia juhlista isosti, kun vietetään kauppakeskuksen 20-vuotisjuhlia. Juhlakausi alkaa 2.3.24 järjestettävällä synttärijuhlilla, joissa on lapsiperheille ohjelmaa, ilmaiset kakkukahvit 800:lle ensimmäiselle kävijälle, kasvomaalausta, poniratsastusta ja pääesiintyjänä Janne Tulkki klo 13! Hanssin-Jukan hangaari on myös avoinna, käyhän kurkistamassa millaisella kalustolla ennen lennettiin.

 

Toukokuussa la 11.5. Kesän avajaisissa lapsia viihdyttämässä on mm.  muumihahmoja ja jouluna pitäjässämme jo ilahduttanut iki-ihana Heidi Kyrö!

 

Syksyllä vietetään elonkorjuujuhlia yhteistyössä Hämeen Sanomien kanssa ja joulukuussa marraskuun lopussa vietämme perinteistä joulun avaus tapahtumaa. Jännityksellä jäämme odottelemaan, mitä hauskaa tuolloin on luvassa, sillä kokemuksesta voin noita molempia suositella! Kannattaa muistaa ottaa somekanavat seurantaan, ettei hauskanpito mene vahingossa ohi.

 

https://www.tuulonen.fi/etusivu

 

https://www.facebook.com/kauppakeskustuulonen

 

https://www.facebook.com/Tuulos.Fi

 

Mitähän vielä kauppakeskuksessamme tulevaisuudessa sijaitseekaan? Olisikos sinulla liikeidea vailla tiloja? Kauppakeskus Tuulosessa niitä löytyy moneen lähtöön!

 

 

 

 

Tuulosterveisin, Maria

 

LUE LISÄÄ

 

Suomentiilaakso.fi - Tuulos.fi - Busdigi.fi Webart.fi

 

PALVELUN TUOTTAA WEBART.FI

 

 

        

Uutisnostot

Tuulos.Fi uutiskirje lähetetään 2-3 kertaa kuukaudessa kaikkiaan noin 40K:n

Helsinki-Hämeenlinna-Tampere yritysrekisteriin 3.000 erissä.

Voittaja
Heta Vaappu

Vahingossa matkailuyrittäjäksi

TuulosRievän tulen hehku ja lämpö lumoaa

Legendaarinen Kapakanmäki

Henkilökuva

Kari Kaloinen

MLL:n perhekahvila ja liikkari veivät mukanaan

Ilmoitusalue 1

 

Paikka yrityksen ilmoitukselle 1 kk kerrallaan

Ilmoitusalue 2

 

Paikka yrityksen ilmoitukselle 1 kk kerrallaan

Shoppaile ja Nauti

Tuuloksen yritys, yhteisö ja yhdistys saa oman nimen & linkin yrityslistaukseen ilmaiseksi.

PUKEUTUMINEN

Butik P

Eräkolmio

Finlayson PopUp

Pollarin Paja

Pop Up Tuulonen

SE Nahkapuoti

Voglia & Nosh Pop up

 

 

RAVINTOLAT

Baari LaidunBää-ää-ri

Hesburger Tuulos

Kotipizza

Laurell Tuulonen

Neste Tuulos

Ravintola Onur

Sirin Lounasravintola

 

 

VAPAA-AIKA

Audiokirppis

Frisbeegolf Tuulosen puistofrisbeegolf

Hetan vaappu

Kokous ja Sauna

Lasten leikkipaikka

Pop Up Tuulonen

Puutarhamyymälä Kukkien Kutsu

Vapaa-ajan Tuulonen

 

 

JA VIELÄ JOTAIN MUUTA

Kapakanmäki

Metsälän tila

Tutustu Tuulokseen ja Nauti!

 

 

 

Tuulos.Fi Etu Yrittäjille -50%

      

Tuuloksen yrittäjät saavat pysyväisetuna -50% alennuksen kaikista WebArt.Fi digipalveluista;

Netsivustot, somet, sisältöylläpito, digimainokset, uutiskirjeet etc...

 

Tuuloksen

alueseurakunta

 

Tuuloksessa kirkko, Kirkkokuja 27

Tuuloksen seurakuntakeskus, Pappilantie 15

Tuuloksen pihatupa, Pappilantie 17

Postinumero 14840 Tuulos

Hyvään elämään

PÄIVÄKOTI

Pieneen viihtyisään päiväkotiin

mahtuu jokainen lapsi ja upeat tilat, luonto ja rauhallinen,

turvallinen miljöö on vain plussaa.

KOULU

6 luokkainen koulu tarjoaa opetusta keskeisellä sijainnilla. Koulun noin 80 oppilasta muodostavat tiiviin joukon, jossa jokainen tuntee toisensa.

APTEEKKI

Tuuloksen apteekki palvelee

kaikissa lääkinnällisissä tarpeissa

ja sijainti kauppakeskus

Tuulosessa on optimi.

LÄÄKÄRI

Terveyspalvelut toimivat

läheisen Lammin terveys-asemalla josta löytyvät kaikki tärkeimmät alan 

palvelut.

KIRJASTO

Kirjasto on niin nuorten kuin vanhempienkin kiistaton ilonlähde ja kohtauspaikka - Avoinna neljänä päivänä viikossa.

Lomalle

Herkuttelmaan

Tutustu

"Me ollaan Kasper, Jesper ja Joonatan - Meillä voit ratsastaa tai silitellä

"Mä olen Nasu ja minua voi ihastella vaikka kuinka paljon... tykkään olla ihailtavana

"Olen Päkä ja aika pieni vielä, mutta innolla kasvan suureksi

"Meitä on Setälä-Eerolan tilalla paljon ja ollaan pitäjän komeimmat

"Mulla ei ole vielä nimeä ja odottelen tässä jos jonkun kotiin pääsisi... syömään"

Lkv-kohteet

OSTA RIVITALO

Hienolla paikalla Syrjäntaan asuinalueella rivitalo lähellä kaikkien palvelujen läheisyydessä - Tutustu >>

VUOKRAA TALO

Tuuloksen kirkonkylällä vuokrattavana talo lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi - Tutustu >>

VUOKRAA MÖKKI

Suolijärven rannassa upea mökki odottaa lomalaisia - Tutustu>>

ILMOITA

Ilmoita Tuuloksessa vuokrattavat, ostettavat mökit ja kodit & toimitilat ilmaiseksi - Ilmoita tästä>>

Työt ja Tekijät

 

Tuulos.Fi markkinoinnin sponsoroivat:

Ota yhteyttä - Kerro tarina
Tehdään artikkeli - Lähetä kuva
Anna tapahtumavinkki - Kerro idea

Tuulos.Fi Pitäjämarkkinointi

 

Olen Maria Karjalainen ja Tuulos.Fi Pitäjämarkkinoinnin sisällöntuottaja. Toiveenamme on saada aikaan pöhinää ja sutinaa Tuulokseen vieläkin enemmän & erityisesti ulkopaikkakuntalaisten suuntaan. Tuulos on superpaikka perheelle ja kerrotaan yhdessä tästä aivan jokaiselle ympäri maan. 

 

Tule mukaan ja lähetä infoa yrityksen toiminnasta, tapahtumista, yhteisöllisyydestä ja kaikesta kivasta, mita Tuuloksessa puuhataan - Ja kuvat olisi erittäin hauska lisä.

 

Iloisin terveisin, Maria Karjalainen

maria@webart.fi